Akceptujemy płatności kartami

PSYCHIATRIA

lek. Piotr Głowacki

Lekarz specjalizujący się w psychiatrii dorosłych. Obszary szczególnych zainteresowań to zaburzenia adaptacyjne, nerwice czy depresje związane z miejscem pracy czy nauki. Zaburzenia procesów poznawczych, pamięci i koncentracji utrudniające pracę czy też naukę. „Stres korporacyjny”, mobbing. Pracuje w Poradni Zdrowia Psychicznego i Poradni Leczenia Uzależnień w SPZOZ w Mińsku Mazowieckim.

Najbliższy dostępny termin teleporad w dniu 05.12.2020 r. od godz. 08:00.

Zapisy pod numerem tel. 500 393 869.

Wizyta diagnostyczna pierwszorazowa 15-20 minut
200 zł
Wizyta kontrolna 10-15 minut
150 zł

W związku z obecną sytuacją epidemiczną w kraju, wprowadzamy wyłącznie teleporady do końca roku.

Warunkiem przeprowadzenia teleporady jest dokonanie przedpłaty na 3 dni przed planowaną teleporadą na rachunek bankowy 55 1050 1894 1000 0097 0044 0697.

Terminy i przebieg wizyty do ustalenia pod numerem 500 393 869.

ZAKRES USŁUG:

Konsultacje u pacjentów od 18 r ż.

• bezsenność i inne zaburzenia snu

• zaburzenia myślenia, pamięci i koncentracji

• depresja, apatia, utrata zainteresowań

• psychiczne następstwa ostrego lub długotrwałego stresu, konfliktów

• zaburzenia afektu (czego objawem mogą być np. nadmierna drażliwość, ryzykowne zachowania, nadmierna aktywność i  pobudzenie)

• zaburzenia lękowe i obsesyjno-kompulsywne (np. napady paniki, długotrwale utrzymujące się uczucie niepokoju, napięcia, natrętne myśli i czynności)

• zaburzenia psychotyczne

• fobia społeczna i inne (np. unikanie kontaktu z ludźmi, niewychodzenie z domu, lęk przed określonymi sytuacjami)

• alkoholizm

• zaburzenia osobowości

• zaburzenia psychiczne wieku podeszłego

• nerwice

• bóle psychogenne lub sytuacje gdzie lekarze specjaliści nie mogą ustalić albo wykluczają przyczyny cielesne dolegliwości

• zaburzenia odżywiania (bulimia, anoreksja, napadowa żarłoczność).

Na pierwszą wizytę prosimy o zabranie dokumentacji medycznej z dotychczasowego leczenia oraz spis aktualnie przyjmowanych leków.

UWAGA: W przypadku niemożliwości stawienia się na umówioną wizytę prosimy o odwołanie jej telefonicznie, mailowo bądź SMS-em. W przypadku nieodwołania wizyty, przy kolejnej próbie ustalenia terminu wizyty będziemy zmuszeni pobrać opłatę Z GÓRY.(gotówka lub przelew) konto nr 55 1050 1894 1000 0097 0044 0697

ZAPRASZAMY osoby, które: czują się wypalone zawodowo; nie radzą sobie z konfliktami; nie radzą sobie z własną złością, agresją i lękiem; przeżywają trudną do zniesienia bezradność, wstyd, zakłopotanie; przeżywają dojmujące poczucie straty; nie radzą sobie z żałobą; mają poczucie nieracjonalnego zaspokajania swoich potrzeb.
Warto się przebadać jeśli zauważamy u siebie lub kogoś z najbliższych wyraźną, i trudną do wytłumaczenia zmianę stanu psychicznego lub zachowania, smutek, przygnębienie, utratę lub zmianę zainteresowań, problemy ze snem, utrzymujący się lęk lub niepokój. Jeśli my lub ktoś z naszych bliskich stał się nieoczekiwanie nieufny, podejrzliwy, zamyślony, nieobecny, ma problem z wywiązywaniem się z codziennych obowiązków, zaczął zdradzać dziwaczne zainteresowania lub zmienił upodobania.